Menu
Your Cart

Volop bezig in opbouw, gonna be kickass!

Intel multimedia computers

Categorieën

Intel multimedia computers

Brand: Intel Model: INTELBUDGET0001
Deze instapper PC is de ideaal voor op kantoor of thuis. Geniet van multimedia, ga gerust het internet op of concentreer je aan het werk.Deze PC bestaat standaard uit Intel® Celeron® Processor G5900 dualcore processor, tevens geniet je standaard van een onboard grafische kaart met de gebruikeli..
230,00€
Excl. BTW:190,08€
Brand: Intel Model: INTELBUDGET0002
Deze instapper PC is de ideaal voor op kantoor of thuis. Geniet van multimedia, ga gerust het internet op of concentreer je aan het werk.Deze PC bestaat standaard uit  Intel® Pentium® Gold G6400 dualcore processor, tevens geniet je standaard van een onboard grafische kaart met de gebr..
285,00€
Excl. BTW:235,54€
Brand: Intel Model: INTELMULTIMEDIA0001
Deze Multimedia PC is de ideaal voor thuis of op kantoor. De behuizing neemt niet veel plaats in maar bied toch voldoende werkkracht. Multimedia taken, internetten, of aandachtig aan het werk, deze PC kan het allemaal.Net zoals al onze Pc's werken wij met uitsluitend merken van hoge kwaliteit. De as..
390,00€
Excl. BTW:322,31€
Brand: Intel Model: INTELMULTIMEDIA0002
Deze Multimedia PC is de ideaal voor thuis of op kantoor. De stijlovlle en stille behuizing mag gezien worden. Multimedia taken, internetten, of aandachtig aan het werk, deze PC kan het allemaal.Net zoals al onze Pc's werken wij met uitsluitend merken van hoge kwaliteit. De assemblage gebeurt in ons..
569,99€
Excl. BTW:471,07€
Brand: Intel Model: INTELPERFORMANCE0001
Deze Performance PC is echt een werkpaardje ideaal voor thuis of op kantoor. De stijlvolle en compacte behuizing met doorkijkvenster van gehard glas mag gezien worden. Multimedia taken, internetten, of aandachtig aan het werk, deze PC kan het allemaal.Net zoals al onze Pc's werken wij met uitsluiten..
740,00€
Excl. BTW:611,57€
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.